Diensten

Marketing Communicatie

Wilt u meer invloed op uw doelgroep? Of wilt u uw product of dienst opvallend en onderscheidend in de markt zetten? Sleek heeft ruime ervaring op het gebied van marketingcommunicatie. We denken graag met u mee en helpen graag verder bij het maken van strategische keuzes, zodat uw doelgroep overgaat tot actie. Daarbij gaat het vooral om de meest optimale mix van communicatiemiddelen en -kanalen.

Corporate Communicatie

Een positief imago voor uw organisatie is belangrijk. Een goed imago leidt tot een ijzersterke reputatie bij uw doelgroepen en stakeholders. En dat maakt corporate communicatie zo belangrijk. Communicatiebureau Sleek helpt uw organisatie vooruit en geeft het imago van uw organisatie een boost. Wij adviseren u graag en helpen u graag verder bij het ontwikkelen van een sterk en krachtig imagobeleid.

Arbeidsmarkt Communicatie

Als werkgever wilt u de beste werknemers. Maar hoe zorgt u ervoor dat u als werkgever de juiste mensen aantrekt? Om u onderscheidend op de arbeidsmarkt te zetten, ontwikkelen we effectieve arbeidsmarktcampagnes. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke vacature? Bent u op zoek naar de perfecte kandidaat? Of wilt u een groot aantal medewerkers werven? Communicatiebureau Sleek denkt graag met u mee over uw positionering als (aantrekkelijke) werkgever en de inzet van arbeidsmarktcommunicatie.

Galerij

sleek_newsimg3.jpg

Contact
 

Muskusstraat 10
6666 MC Heteren
Tel. 0318-712400
Mail. info@footsteps.nl

Wij helpen met
 

- Hoe word ik een nog sterker merk?
- Welke potentie heeft mijn merk?
- Hoe word ik een merk?

Over ons
 

Sleek is een creatief en strategisch communicatiebureau in Heteren.